Free Joomla Templates by Web Hosting


ÓZD, Vasvár út 6.

Kiárusítás
Kiárusítás 2019 ! tovább
Menyecskeblog
Banner

Tímea Menyasszonyi Ruha

Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életében semmi sem fontos, 
sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás,  
csak az, hogy valaki szeresse őt igazan.”
(Goethe)


Minden fiatal lány arról a nagy napról álmodik, hogy egyszer gyönyörű menyasszony lehessen. Ne adják fel az álmaikat! Itt az alkalom, és csak egy nap áll a rendelkezésre, az esküvő napja, hogy ez megvalósuljon!

Segítek minden leendő menyasszonynak, hogy valóra váltsa álmait! A több mint ötven éves szakmai gyakorlatommal, illetve komoly mesterszabói, és közel 20 éve sikeresen működő menyasszonyi ruhakészítő vállalkozásomban gyűjtött tapasztalatommal minden igényt kielégítve megalkotom Önnel együtt saját tervezésű, abszolút egyedülálló menyasszonyi ruháját! Nálam nincs lehetetlen!

A Tímea Menyasszonyi Ruha szalonomban a legújabb divat szerinti különleges, a mai trendnek megfelelő anyagokból, egyedi és míves kézimunkával készítem darabjaimat. Valódi Swarovski kristályokkal ékesített menyasszonyi, menyecskeruhák, koszorúslány valamint lányka elsőáldozási ruhák, egyéb kellékek vásárolhatók és kölcsönözhetők. Minden igényt kielégítő színvonallal és szolid árakkal várok minden kedves érdeklődőt!

Deákné  Begezi Vilma
mesterszabó

Partnerek
Banner
Ruhafoglalás
  –  Érdemes jó pár hónappal előtte lefoglalni, mert aztán egyre nehezebb a megfelelő ruha megtalálása. A következő évi menyasszony ruhák foglalásához már nove...tovább
Legújabb kollekció
http://timeamenyasszonyi-ruha.net